Sep 10, 2011, 6:01 PM

Ние избираме... 

  Poetry » Phylosophy
837 0 12

Начертани са пътищата,

но ние избираме Пътя,

а сърцето - посоката.

Съдбата е раница,

за някои - бяла и лека,

за други - тежка и черна...

Но ние избираме

колко и как да я носим,

дали да храним тъгата

или радостта

и с кого да я споделим...

Животът е маркировката на смъртта,

но ние избираме

дали да го следваме

по правия път

и да стигнем по-бързо

или да заобиколим,

отпивайки тайните

и да останем...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??