Nov 9, 2023, 12:30 AM

Никога не казвай никога… 

  Poetry » Love
142 1 0


Появи се в живота ми изведнъж и без свян

и като цвете разтвори цветовете си за живот.

И остави в сърцето ми чувство, което не вехне,

и пусна корените си в него, здрави като дърво.


А душата ми преди това беше наполовина,

сякаш пронизана с меч не знаеше да обича. 
Но ти нарисува ми вятъра на всички чувства 

и запали в огън цялото ми съществуване.


Преди теб не съм обичала, и любовта не чаках,

не вярвах че всичко означава тя и че толкова дава.

Но никога не казвай никога, тя идва без да протака,

и магия сътворява, две души в едно цяло слива.


И превърна се в дъждът проплакал в тъжни дни,

в свежата роса замлъкнала света на сутринта.

И изпи отровата в тъгата ми сякаш че е вода…

 

И по някакъв начин винаги сме търсили входа…

винаги сме търсили път, и лек за половин сърце…

И сега когато вече сме едно, сърцето ни е цяло…

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??