НИКОЙ НЕ ЗНАЕ
Как сме мечтали, как сме летели.
Никой не знае. Никой не знае.
Как сме се искали, ръцете притискали.
Никой не знае, никой не знае.
Как сме се любили, ума си изгубили.
Никой не знае, никой не знае.
Как сме се клели, кръста поели.
Никой не знае, никой не знае.
Как сме живели, до днес оцелели.
Никой не знае, никой не знае.
Как сме гладували, как сме студували.
Никой не знае, никой не знае.
Как сме робували, в блатото плували.
Никой не знае, никой не знае.
Как сме се чакали, в тъмното плакали.
Никой не знае, никой не знае.
Как сме се сраснали, двама пораснали.
Никой не знае, никой не знае.
Как се обичаме, как си приличаме.
Никой не знае. Никой не знае.
© Хари Спасов All rights reserved.