May 22, 2008, 8:11 PM

Нима живяла съм досега?... 

  Poetry
480 0 0

Не съм те търсила,

не си ми липсвал,

не си те спомням, когато съм в тъма.

Не съм ти шепнала думи красиви,

не съм те чакала, обляна в самота.

Не съм обичала лудо и неистово,

не съм те чувствала най-близък на света.

Не съм плакала с твоите неволи,

не сме споделяли една съдба,

не съм ти вярвала на сляпо… без прегради,

не съм почувствала дори за миг

какво е болката от любовта.

Не съм потъвала в твоите прегръдки,

не съм заспивала никога до тебе сгушена.

За теб не съм изляла нито една сълза,

а в същност нима живяла съм досега?...

© Лора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??