Feb 7, 2010, 10:15 PM

Нищо не е изгубено... 

  Poetry
1685 0 18

Когато страхът

обладае тъгата,

в утробата-мисъл

зачева сълзата...

 

Когато лъжата

проливно вали,

бездомната вяра

по-силно боли...

 

Когато ключът

на съня е изгубен...

Когато стихът

е от рими разлюбен...

 

Когато мечтата

за спомена вие...

Когато надеждата

дълго се  се крие...

 

Когато отлита

на юг младостта

и все по-умело

те дебне смъртта...

           ...

 

Когато все още

на някой си нужен...

Дори да изгубиш -

нищо не е изгубено!

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??