Apr 20, 2019, 9:49 AM

Нищото е нещо 

  Poetry » Phylosophy
957 0 0

Празнота, нищо и още празнота 

От дупката в гърдите си гризе 

Какво ядеш от душевната нищета, 

като там вече чувство не расте?? 

 

Уж не усещам вече, а това боли 

Парадокс! И нищото се увеличава

Няма го, а цялото ми сърце обви

Тази празнина все ме озадачава

 

Няма ме, не съм била даже изтрита

Преди имало ли ме е изобщо, умувам 

О, ти - лакома празнота, ненаситна, 

спри да ядеш, което не съществува! 

© Лора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??