Oct 10, 2011, 4:45 PM

Ноември 

  Poetry » Other
513 0 1

Тишината е сковала поляни, гори.

Изгубена във времето любов...

Вятърът свири, вилнее още от зори

и светът за промяна е готов.

 

Огнени листа танцуват за последно,

скелети на дървета се преплитат.

Облаци спускат булото си черно,

а дните като птиците отлитат...

© Филип All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??