Mar 20, 2014, 12:02 PM

Номад 

  Poetry » Other
353 0 0

Не съм на място. Никога не съм била.
Така и не намерих тези измерения,
в които боса ходя и виждам дъга.
Все губя се из грешки и затъмнения.

 

Не съм на място. Няма и да бъда.
Дори от себе си не съм разбрана.
И все се сънувам като някоя друга,
и все копнея по някоя любов неизмечтана.

 

Не съм на място. Така съм си родена -
да търся, да се губя и да питам.
Но всъщност ще съм по-изкривена,
ако някога спра в безкрая да се скитам.

 

 

19.03.2014г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??