Носете си новите дрехи момчета!...
... А и Времето ли, обяви ви вендета,
и без милост през снайпера гледа към вас:
то носете си новите дрехи момчета
и просто живейте, и любете на „макс”!...
Не владеем, уви, Абсолютното време,
но и тази нищожна частица дори,
през която би трябвало и да живеем,
но и всеки по нещичко да сътвори́...
А понеже ще ни забравят и Вековете
при толкова много крале, затова:
Историята на Живота си пишете
в рецепторите на своите сетива...
... но–о само виното не старее!... Помнете
го скъпи: в часове на триумф и на стрес!...
... И носете си новите дрехи момчета,
и Младостта си – я изживейте на: „екс”!...
04.04.2019.
© Коста Качев All rights reserved.
... "понеже ще ни забравят и Вековете
при толкова много крале, затова"...
носете... творете сега!