Jan 12, 2007, 5:36 PM

НОЩ 

  Poetry
611 0 8
НОЩ

Дали имам сили да не мисля,
дали имам търпение да чакам,
дали ще посмея да призная,
че в онази нощ ти ме омая
и когато някой ме попита
да му кажа - да това стана.

И ако някой, някога ти каже,
че в онази нощ красива,
не съм била щастлива,ти кажи му,
че била съм с тебе до полуда
и за тебе няма друга.

© Надежда Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??