Jul 25, 2024, 1:00 AM  

Нощес дъждът ще падне тихо възнак 

  Poetry » Phylosophy
110 2 3

Нощес ще паднат всичките ми седем,
до най-високото, последното небе.
Додето ангели в очите гледам,
животът земен той за мен не бе.

 

Нощес звездите тихо ще мъждукат
и ще бележат пътя светъл до зори,
ще просълзи единствено капчукът
и без да знае всъщност за какво дори.

 

Нощес дъждът ще падне тихо възнак,
навярно стих прочел чело ще набразди,
ще ме намери - нежен цвят изтръгнат,
разцъфнал в някоя от новите звезди

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??