Jul 11, 2015, 6:49 PM

Нощна мараня 

  Poetry
396 0 10

 

 

Душно е,

тежко…

В прецъфтелите липи

вятърът спи

и навярно сънува

как с вълните морски

флиртува.

Нощта едва диша.

Луната виси оцъклена,

няма,

а звездите

свенливо примигват.

Само щурците

едва просвирват.

Нощна мараня…

 

Единствено

мисълта ми е будна –

все тича

към теб.

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??