Jul 13, 2010, 8:18 PM

Носталгия 

  Poetry » Phylosophy
443 0 4

 

Под разлистената лоза

слънцето мрежа плете,

детството ми да улови...

 

Уви...

 

© Младен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??