Mar 24, 2011, 2:55 PM

Нов Хоризонт 

  Poetry » Love
711 0 1

          Нов хоризонт             

 

Намирам любов... океан и покой

Две туптящи сърца

Тръгнали към вечността

Не искам да спирам... целувам реките

Няма тъга... няма реликви

Вяра се спуска... към душата ми

Нежни  листа... топли надежди

Докосни ме...

Лицето... ръцете... очите

Аз съм и дъжд и пътека

Очите нов хоризонт

Целуни ме в нощта

Подари ми света

Тръвам към теб

Подай ми ръка и одежда

Дъгите усещам... вятъра чувам

Гласът ми е ехо... викът ми любов

 

                  Юлиано

© Юлиано Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??