Aug 14, 2009, 9:13 PM

Нова игра 

  Poetry » Love
473 0 2


Не знам каква е противоотровата.
Не става с алкохол или трева,
не става, когато на други давам твоето.
Не става да се опитвам друго да си втълпя.

Не върви по нормалните графици.
Трябваше да ми омръзнеш досега,
а не да пиша името ти по отнесени пясъци,
опитвайки се в нещо вечно да го вградя.

А и ти не играеш по правилата.
Имаш ме, а още не си спрял
да ме преоткриваш и да пресмяташ
какво във мен те прави по-цял.

Изгубена в ходове неочаквани,
не знам как ме излъга в тази нова игра.
Не ме слушай. Аз по навик се оплаквам.
Ти си най-хубавото, което ми се случи досега.

14.08.2009г.
гр.Плая Дел Инглес

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??