Jul 14, 2009, 3:23 PM

Нова пролет 

  Poetry » Love
871 0 3

НОВА ПРОЛЕТ

 

Тази сутрин рано мият нашата улица

и слънчеви зайчета се къпят във вадите.

Пролетта превръща сливата на двора в булка,

а в белотата на разцъфналите клони

сиви гълъби вият в сговор гнездо.

Нов ден се ражда, а аз съм неспокойна:

цяла нощ те търсих в съня си

и с протегнати длани към тебе вървях.

Ще познаеш ли какво има в сърцето

ми или аз трябва да ти помогна?

 

© Ивелина Пейчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??