Jul 20, 2014, 9:07 PM

Нова светлина 

  Poetry
497 0 2

Бавно си отива тъмнината,

не иска да отстъпва тя,

но въпреки това денят не чака

и идва нова светлина.

 

Така и ще настъпи красотата

вътре в моята душа,

една усмивка и надежда свята,

че има още доброта.

 

И вярвам аз, че в този свят печален,

изпълнен с мрак и тъмнина,

все още се намират хора,

които дават свойта топлина.

 

Богата съм сега, че имам

приятели добри до мен,

за хубавите думи мили,

затова, че с радост пълнят моя ден.

 

И ако някога ми стане тъжно

и ако някога остана пак сама,

ще имам обич в сърцето

от приятелски протегната ръка.

 

Пламена Владимирова

© Пламена Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??