Feb 19, 2012, 2:17 PM

Новата ти 

  Poetry » Love
520 0 0

Защо целуваш нейните устни,

нима от моите са по-вкусни.

Защо галиш нейните коси,

не виждаш ли кристалните ми сълзи?

Защо гледаш в нейните очи,

нима в тях откриваш топли лъчи?

Нима в тях намираш любовта?

Боли ме само като си помисля за това.

И мен гледаше така преди.

Да, сега изплуват всички спомени.

Спомням си как гледаше и в моте очи,

как и аз нежно се стапях в прегръдките ти.

Но помня, имаше разлика една,

аз ти давах всичко - но не и тя.

© Ивета Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??