Feb 1, 2009, 1:27 PM

Новата1997година - без Амалия 

  Poetry » Love
443 0 4

                                             Новата 1997 година без Амалия

 

                                              Гръмове, ракети, коледни елхи.

                                              Сам посрещам новата година,

                                              а трябваше до мен да бъдеш ти,

                                              но ти си отиде, ти си замина.

 

                                             Защо си отиде и ме остави сам?

                                             Защо ме обрече на мъка?

                                             Казваше ми, че съм силен - знам!

                                             Но когато ти беше тука.

 

                                            Тогава трябваше да бъда силен.

                                            Трябваше - знаех го и бях.

                                            От  кончината ти съм просто сломен,

                                           останах сам и осиротях.

 

                                          Мъча се да живея с хубавите спомени

                                          от живота ни, от младостта,

                                          от взаимно подарените години

                                          и често заспивам с усмивка на уста.

 

                                         Сам съм, но не съм самотен.

                                         Обграден съм на децата си с обичта.

                                         И с приятелска любов съм надарен,

                                         но изчезна и я няма вече радостта!

                                                   31  декември   1996

                                             

© Асен Стефанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • !!!
  • Една душа, едно сърце, потопени в скръб отворени пред нас по подходящ начин, предизвикваш, не толкова състрадание и съчуствие, колкото съпричастност, разбиране.
  • много ме натъжи...
    Асен...съчувствам на болката ти...съпреживях я...
    заобичах твоята Амалия...Поклон...
  • Не бих могла да коментирам... загубата!
    Поклон!
Random works
: ??:??