Feb 16, 2014, 5:56 PM

Новият изгрев 

  Poetry » Other
1155 0 11

 

Нежен полъх на вихрушка

Като от люлеещи се страници

И оставяш книгата

скъсал на миналото ненужните листи

или изпращаш поглед към ливадите

към непокорните еднорози

към невръстни  Афродити.

Сол се сипе от всички гънки на телата

в луда надпревара към едно едничко утро

когато реши че слънцето

за изгрев се съблича

© Султана Дерменджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??