Sep 7, 2013, 12:11 AM

Нрави 

  Poetry » Civilian
499 0 1

          НРАВИ

 

Сега, когато сме живи,

не остават ни щастливи.

Умрем ли, те са на гости,

ядат и пият за бог да прости...

 

Замерват ни със злобни думи -

разстрелват ни сякаш с куршуми.

Такива са нашите нрави -

 от злото разкъсани, умираме прави.

 

И полагат ни в мавзолей -

над мъртвото тяло  попът ще пей.

Тези, които бавно ни убиваха -

 

над гроба ще кажат по няколко стиха...

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??