Jan 11, 2009, 7:08 AM

Някога може би съм имала душа 

  Poetry » Love
641 0 7
А някога мислех, че съществувам,
сега съм само маска без лице.
Някога можех да сънувам,
сега съм само тяло без сърце.
         Живея по навик, забравих коя съм
         и коя може би никога не съм била.
         И ето, събудих се, но живея като насън,
         някога може би съм имала душа.
Сега и нея ми открадна,
грабиш от мен като на разпродажба.
Някога вярвах, но беше отдавна,
за теб съм поредната дребна кражба.
        Но знаеш ли, вече за нищо не ме боли,
        страхувах се, че можех да падна.
        Сега, когато безброй пъти ме нарани,
        вече нямам сърце, което да страда...

                            

© Нямам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??