Dec 15, 2012, 9:06 PM

Някой някъде там те обича 

  Poetry » Love
1545 0 2

 

 

Любов - някаква дума, нямаща значение,

щом не е споделена с друг човек.

По трънливото пепеляво течение 

се носела в сърцата от век на век.

 

Ти замислял ли си се, че някъде там

има човек, който теб силно обича.

Човек, който цял живот бил е сам,

а сега в любов на тебе се врича.

 

Някъде там има сърце, което жадува

истинска и прекрасна любов.

Нечии устни не в съня да целува,

а на живо, след изгрева нов.

 

Някъде там има душа, жадуваща теб,

която сълзи пролива и страда.

Скована цяла сега е във лед,

би искала да изгаря на клада.

 

Знай, че някой някъде там те обича

и че протяга към тебе ръце.

Някой, който до гроб ти се врича,

със своето наранено сърце.

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??