Jul 20, 2008, 1:54 PM

Някъде далече... 

  Poetry » Love
1171 0 4
Някъде далече
                       Някъде далече,
                       където ще избягам.
                       Където ще мога вече
                       да започна да забравям.
                       Някъде далече,
                       някъде отвъд дъгата,
                       умът, от теб обречен,
                       ще може да освободи душата.
                       Някъде далече
                       зад облаците бели,
                       далеч, където сълза потече,
                       ще забравя онези дни остарели.
                       Някъде далече,
                       където не ще те има
                       и онзи образ вечен
                       най-после ще отмине.
                       Някъде далече
                       от всяка мъка забранена,
                       Кръвта бавно се отече
                       и болката ще бъде победена.
                       Някъде далече
                       от онез лъжи красиви,
                       когато ти да спреш не понечи,
                       а моите молитви търпеливи
                       заминаха... някъде далече...

© Девс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??