Feb 8, 2009, 12:43 AM

Някъде в средата на съня ми. 

  Poetry
1720 0 30

 

Някъде в средата на съня ми

тихо се промъква непознат,

кимва ми и после се изгубва

в тъмното на свой, измислен свят.

 

 Някъде в средата на съня ми

ехото разнася пеперуди,

вятърът играе си с дъха ми,

гали ме и нежно ме целува.

 

 Някъде в средата не съня ми...

Търсех да прегърна любовта,

исках закачливо да я смъмря -

тя ужасно много закъсня.

 

 Някъде в средата... и след края

аз ще досънувам този сън,

ще танцувам някъде, когато

всичко вледенено е навън...

 

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??