Dec 21, 2011, 1:19 AM

Някъде (...власт споделят зима с есента) 

  Poetry » Other
568 0 3

Самотна вишна за живот се бори,

вкопчена в черна пръст.

Бурите я милват, но защо ли?

Всеки носи своя кръст...

 

Скрито нестинарство овъглява

и жарава ражда пепелта,

ала нея вятър разпилява...

Власт споделят зима с есента... 

 

Там някъде Сакура търси

свой измислен самурай,

жасминовия чай подготвя,

но животът има край.

 

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??