Няма да спра да мечтая за теб
Няма да спра да те чакам и в съня
Няма любов повече от мен за теб
Няма сълзи в моите очи
Няма да си никога до мен
Но помни и знай-
в твоя плен ше съм до край!
Дори да отричам, че
Зза теб страдам-
помни и знай
все теб ще обичам до край!
© ДаяНчеТооо All rights reserved.