Aug 25, 2012, 10:29 AM

Няма! 

  Poetry
689 0 12

Вярата пак се крие.

Иска да ми избяга.

На прескочикобила

с мислите си играе.

 

Музата ми приспива,

волята дърпа, съблича.

Иска от мен да съм дива

и само след нея да тичам.

 

На жмичка да си играем,

съмненията да заплюем,

с истини да я храня

и радостта да разсъним.

 

Няма да ми се скрие!

Няма да ми избяга!

Нека страхът си вие!

С нея ще си играя!

 

 

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??