Dec 4, 2009, 10:39 PM

Няма да е честно 

  Poetry » Humour
451 0 3

( из цикъла „Вицове в рими”)

В съда се гледа дело за побой.
Един бандит се вмъкнал в чужда къща
да граби посред нощ. Във хола той
се сблъскал със Ивановата тъща
и шамаросал грубичко жената.
Иван е призован като свидетел.
 „Какво се случи?” – пита съдията.
 „Ми... влезе той във хола, след което
 я шамароса...” „А защо тогава
 не се намеси в боя, ти, човече?”
 „Ми... няма да е честно двама здрави
мъже срещу жена!” – Иван му рече.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??