Sep 23, 2011, 12:30 PM

Няма да се върна 

  Poetry » Love
534 0 0

През отворените прозорци влизат слънчеви лъчи,

проблясват в светлината моите сълзи.

Изгарят в душата ми милионите щастливи дни,

всички усмивки, на теб подарени.

 

С лятото и надеждата си тръгна,

повтарям си, че колкото и да боли, няма да се върна.

Тъгата си вместо теб ще прегърна...

Защо си тръгна?

 

Рана в сърцето ме изгаря,

дните минават и не заздравява.

На прозореца стоя в сълзи обляна.

Зная, само дума да ми кажеш, ще се върна, макар и да боли!

© Стефка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??