Jan 10, 2009, 10:45 AM

Няма да те пусна да си идеш 

  Poetry » Love
1292 0 5

 

И не мога да те пусна да си идеш,
едвам измолила за теб!
Покрай мен безмълвно да преминеш,
докосвайки ме нежно като повей лек...

И една усмивка няма да пропусна!
Красива като утринните капчици роса...
Дълбоко във сърцето ще я пазя,
топла, мила, пъстроцветна кат дъга!

Не, няма да те пусна да си идеш!
Че ти при мен едва сега дойде!
Окъпан в щастие и мъжка сила,
за полет вечен подари ми ти криле!


 

На Г.

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??