Apr 14, 2008, 9:05 AM

Няма те!... 

  Poetry
700 0 6

                         Няма те!...

Мойте мисли спряха за теб да крещят,

сърцето ми отмерва студено своя път

и няма вече връщане назад -

със мене доста дълго игра си на хазарт!

 

Отминалите дни са пусти като лава

и няма я у теб предишната жарава,

сега си с много други, но по дори си сам -

очите ти блещукат, а мислите ти - луди!

 

И всичко, със което аз заспивах,

нима е тъй далече... плаче

душата ми ранена - но какво, че

крещи във мене болката стаена!

 

И няма те!... Дори да те намеря!...

 

 

 

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??