Jan 24, 2021, 6:04 PM

Няма вкъщи да седим 

  Poetry » For kids
508 2 12

Взимай яке! Да излезем!

Виж на вън какво е времето.

Слънце, сняг и малко вятър -

слагай шапка на главата.

 

Ръкавички, после шала,

че земята побеляла,

нас ни чака, да играем.

Виж го Шаро, сам скучае.

 

Пак човек от сняг ще правим

и врабчетата ще храним.

С топки снежни бой ще има,

че дошла е баба Зима.

 

И с шейните ще летим,

няма вкъщи да седим!

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??