Jan 16, 2010, 2:38 PM  

Зимна приказка 

  Poetry » White poetry
619 0 2

Силата си

аз съзирам -

в преспите

следа…

топлината

ме открива.

И пред мене

се разстла.

 

© Ава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??