Червено знаме с сърп и чук,
червено знаме с полумесец
отново се развяват тук
и пеят упокойна песен!
О, писна ни от знамена -
червени, сини и зелени!
Те носят в нашата страна
дух на дележ и на измени!
А самозвани идиоти
усърдно трудят се навред!
Те усвояват власт и квоти
и гибелен насаждат ред!
Надежда всяка оставете
и волен-вятър не е цвете!
Соколът ръфа жива плът
и тъй обрича ни на смърт!
И бисери и менти действат -
нахлупват ни изтъркан фес!
Родината на кръст разпъват -
продават я в свой интерес!
Защо умряха Ботев, Левски,
защо загина Стамболов!?
Защо прищявките глупешки
на нашия елит суров
отправят ни към робство ново -
под полумесеца жесток,
та тъй да бъдеме отново
обречени, за дълъг срок!
Стани, стани, о, лъв балкански,
и това робство отхвърли!
Предателите ни душмански
със мощен удар повали!
Тръгни към бъдещето смело -
със гордо вдигната глава
и на народа си начело
на Господ изпълни зова!
05.02.2014 г.
© Петър All rights reserved.