Jan 31, 2007, 9:23 PM

Обещах си 

  Poetry
920 0 2
Обещах си да не плача,
да не капят веч сълзи,
но сякаш всичко е нарочно
и твоят образ срещу мен стои.
Виждам те във своята мечта,
все едно за мене чакаш
и се отронват сълза след сълза,
кървави реки са сякаш.
Тази кръв е днеска от очите,
но кой ли знае някой ден,
като заместител на сълзите
вените ще капят, като край на болката във мен...

© Мира Николаева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??