Apr 19, 2021, 8:23 AM

Обещай ми 

  Poetry » Love
531 2 6

Не бива да се колебаеш.

Любов безкрай ми обещай.

 

Аз колко те обичам знаеш.

Не бива да се колебаеш.

 

И в друг живот ще ме познаеш,

и в бъдещ свят ми се отдай.

 

Не бива да се колебаеш.

Любов безкрай ми обещай.

 

Какво ли има да гадаеш?

Не бива да се колебаеш.

 

Отново, там, ще ме омаеш.

Ще бъде нов живот и Рай.

 

Не бива да се колебаеш.

Любов безкрай ми обещай.

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??