Apr 15, 2010, 7:16 AM

Обещавам ви 

  Poetry » Other
627 0 1

     Сън страшен и тъжен сънувах,

     а мама ми каза, че бълнувах.

     Обещавам, няма да ви забравя

     и грешките чужди аз ще поправя.

 

     За малкото сираче,

     което за майка си плаче.

     За момчето, на което

     счупиха крачето.

 

     Обещавам, няма да ви забравя

     и грешките чужди аз ще поправя.

     За момичето, което

     носи тежък спомен в сърцето.

    

     За мъжа, който с нож  я  нападна

     и обляна в кръв на земята падна.

     За всички ще се постарая

     такива чувства да не изпитват до края.

© Търм Търм All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Васенце, много е истинско и трогващо!! Браво!!
Random works
: ??:??