Feb 22, 2011, 9:55 PM

Обич 

  Poetry » Love
770 0 8

Силна съм, когато си до мен,

силна съм, когато ме обичаш.

Подкрепяш ли ме всеки ден,

на щастие вечно ме обричаш.

 

Бъди до мен на залеза в часа,

когато силите ми намаляват.

Бъди опората, магията, гласа,

които в миговете трудни ме спасяват.

 

Защото с теб щастлива съм сега,

защото с теб като птиците летя.

Защото никога не гасне обичта,

запалена във нашите сърца.

01.11.05 г.

© Блага Енева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??