Aug 12, 2007, 4:01 PM

Обич 

  Poetry
612 0 4
Най-хубавата песен на света
ще се изпее някога за тебе,
ще се разлисти цяла пролетта
в очите ти самотни, като цвете.

Ще те очаква влюбена тъга.
И истинска, нощта ще те прегърне.
Ръцете ми ще завалят в дъжда,
а той отново и отново е за тебе...

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??