ОБИЧ ОТ МЕНЕ ПОИСКАЙ
Обич от мене поискай,
с пълни шепи ще я дам.
Ще захвърля спомени стари,
ще дотичам при тебе с плам.
Радост поискай, пак ще получиш,
ще блесне в теб като загар.
Дума покорна ще чуеш,
сърцето си на тебе ще дам.
За добро ме повикай
и това ще получиш от мен.
Човеко, ще видиш,
пак светла ще бъда, като ден!
Омраза от мене не искай,
подлост не ще ти даря.
Завист захвърлям далече,
на гордостта си не казвам ела!
Обич от мене поискай,
съвет откровен от мене вземи.
Любов желана повикай,
като красота нека в теб да гори!
© Мария All rights reserved.