Обичах те толкова силно,
сърцето ми сцепи на две.
Когато отиде далече,
плаках като малко дете!
Още даже се случва,
когато затворя очи,
да усещам, че си ме прегърнал,
макар да зная, че не си!
Искаше ми се да върна,
онези дълги сладки дни,
но нещо в мене ти пречупи,
тръгна си, когато казах остани!
Сега, каквото и да правиш,
при теб не ще се върна аз,
опитай се да ме забравиш,
обичах те, но вече нямаш шанс!
© Виктория Стойкова All rights reserved.