Apr 15, 2009, 8:51 PM

Обичах те, докато друг ти обичаше 

  Poetry
590 0 2

И в мъглите си сляпо прелитаме.
Обичах те, докато друг ти обичаше.
А днес, разбъркани, в цветове панаирни,
бихме си тръгнали и преди да се имаме.
А ти все тьй сънуваш, че сме някъде
и мислиш още, че в косите ми е вятърът.
А аз не съм принцеса, вече съм тази,
която всичко изхвърли и кристални пантофки не пази,
и ако събрал си тиквите, за да ме чакаш в полунощ,
помни как аз те чаках всички предишни мигове,
удавена, в подарения от теб на друг разкош.
И след косите ми помахай на спирката.
С теб бяхме зрители как впепели се, каквото уж щяхме да имаме.
Но след тази прожекция целувка няма.
Усмихваше ме дълго, докато чуждо бе сърцето ти,
днес отлетях да искам другаде невъзможности пропиляни.


15.04.2009г.
гр. Пловдив

Вдъхновено от Миленита и "Няма"

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??