Oct 4, 2017, 8:42 AM  

Обичай ме 

  Poetry » Love
557 4 12

Обичай ме нежно с онази любов,
която така и не знаеш каква е.
Най- силната, или последния зов.
Просто обичай, дори да не знаеш.

 

Нищо не можем със теб да предвидим 
ни огън, ни студ, ни сълзи от раздяла.
Обичай ме тъй, че света да завиди.
Обичай ме нежно! И черна, и бяла.

 

Жадувай ме силно и денем, и нощем.
търси ме със устни и жадни очи,
Повикай ме! Само поискай ти още.
Ще дойда при теб и ще спре да боли.

 

Поискай ме само и силно повикай!
В гласа на сърцето свое се вслушай.
Светът е за двама! Ти само поискай.
Ще нося дъжда след дългата суша.

© Valya Тodorova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??