Dec 16, 2017, 2:56 AM

Обичам да обичам 

  Poetry » Other
736 0 2

Обичам ала Фреди Меркюри
в полунощ да пускам прахосмукачка,
пяната на матрака да ми е мемъри,
да имам целувки по яката на ризата (омачкана).
Обичам хората с мнение,
да не се късат като обърнати палачинки,
песни, на които наум си режа вените,
да ми скриват с невинност очите.
Майка, която наплясква сина си,
а после му купува голям сладолед,
кавалер на опашка да отстъпва реда си,
закъснял за среща мъж да се извини с букет.
Блясъка на гланцирани страници,
мириса на козунак със стафиди,
на бонбоните целофаните,
да гледам и да виждам.
Обичам да ме критикуват
от любов към хейта и спама.
Ето, току-що един ме напсува.
Но и него го обичам. Да го няма!

 

Йордан Гергов

© Йордан Гергов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??