Обичам силните жени, които
си знаят точната цена.
Навярно си поплакват скрито,
но никога и пред света.
Които не обичат тежък грим,
едва червило, мъничко спирала,
и ходят не като на филм,
но пак света ми сив разпадат.
Не ме обичат, знам добре,
но ме харесват, даже много,
щастлив съм за това поне,
не мога да им кажа сбогом...
© Вангел Аваля All rights reserved.