Mar 7, 2009, 3:13 PM

Обичам те 

  Poetry » Other
1563 0 32

За нощите безсънни, мила мамо,

ти подарявам своето сърце,

най-чистите, най-мили думи само:

Обичам те! Това дължа поне.

 

И ако някога съм съгрешила

с някоя обида да те наскърбя,

ако с постъпка съм те наранила

и не съм усетила вина в това...

 

Прости ми, мамо, и ме прегърни,

сълзите във очите преглътни,

до мен в живота... моля те, бъди!

Целувам те! Обичам те! Прости!

 

 

 

© Анна Станоева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??