Aug 21, 2017, 6:59 PM

Обичам те 

  Poetry » Love
997 2 0

Обичам те, повече отколкото виждаш,
Обичам те, повече отколкото мислиш,
Обичам те, повече отколкото усещаш,
нима възможно е да не разбираш.

Обичам те, повече отколкото показвам,
Обичам те, повече отколкото казвам,
обичам те, повече отколкото мисля,
нима възможно е да не го чувстваш.

© Димитър Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??