Oct 7, 2008, 1:04 PM

Обичам те, татко! 

  Poetry
3051 0 7

ОБИЧАМ ТЕ, ТАТКО!

 

 

Нелепо беше да те видя във ковчег,

нелепо беше даже свещ да ти запаля,

с прекършени цветя стоеше най-отпред

и болката, която винаги изгаря.

 

 

Целувам снимка. Кръст. Кутия малка.

Прекрасни спомени. Безмълвен зов.

Сега дори смъртта изглежда жалка,

стопила се пред вечната любов.

 

 

Любов към тебе и от теб дарена

със цялата огромна доброта,

не се погребва, защото е свещена.

И, татко, ти живееш в нашите сърца!...

© Мария Ризова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??