Aug 19, 2008, 7:07 AM

Обичам те в живота ми 

  Poetry » Love
1024 0 11
 

Обичам те до мириса на люляка,

приплетен с твоя полъх на обичане.

Със стъпките обсебващи живота ми

и всички стари рани за отричане.

 

 

 

 

Обичам те до мисълта на спомена,

от онзи летен полъх над светулките.

Със песента на любовта играещи

и все обречени да осветяват стъпките.

 

 

 

 

Обичам те по цялото си тяло,

във дъха полепнал вътре в мене.

Очите и сърцето ти са като цяло,

жадуващо да ме докосва денем.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??